ÇANAKKALE / GELİBOLU - Gelibolu Bilim ve Sanat Merkezi

ME IN THE Future İsimli eTwinning Projemiz

11 okulun birleştiği "Me In The Future" isimli e-twinning projesine, okulumuz görsel yetenek alanı Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeşim YAVAŞ, Öğrencilerimiz Nisanur İLDİZ, Ilgın KÜÇÜK, Aras Tuna KAYA’ dan oluşan ekip katılım sağlamıştır. Halen devam eden projenin amacı son yıllarda hızla artan kirlilikten dolayı küresel ısınmanın ortaya çıkması durumuna karşı alınacak tedbirler üzerine yapılabilecek çalışmaları ve çevre konusunda öğrencilerin farkındalık kazanmasındır. Proje süresi boyunca öğrenciler bir çok etkinlik yapacaktır. Proje sonucunda çevrimiçi bir sergi yapılacaktır.

Proje sayesinde, yaşadığı dünyayı sahiplenen ve bunun için gerekli özeni gösteren bilinçli bireyler olmaları, çevre duyarlılığı kazanmaları, öğrencilerin Web 2.0 araçlarını tanımaları sağlanarak okulda öğrendikleri bilgileri gerçek hayatta kullanma becerileri geliştirmeleri, beklenmektedir.

03-03-202403-03-2024

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 03.03.2024 17:38 - Görüntülenme: 28